انواع روغن های ماساژ

روغن

انواع و اقسام روغن ماساژ

هیچ گالری انتخاب شده وجود دارد و یا از گالری حذف شده است

روغن بادام: روغن بادام طرفداران زیادی دارد و بسیار نرم است و استفاده از آن حس آرامش‌ بخشی به فرد القا می ‌کند. سریع جذب می ‌شود؛ زیاد روی پوست نمی ‌ماند؛ ایجاد حساسیت نمی‌ کند؛ خیلی چرب نیست، به راحتی پخش می ‌شود و در ضمن، خوش‌ بو و دارای عطری ملایم هم هست.

 

روغن هسته انگور: روغن هسته انگور هم زیاد چرب نیست اما معمولا با روغن بادام و روغن جوانه گندم ترکیب می ‌شود، سبک است و بوی زننده ‌ای ندارد.

 

روغن زردآلو: روغن زردآلو پوست را تحریک نمی‌ کند و خوب روی پوست پخش می‌ شود.

 

روغن آووکادو: روغن آووکادو رنگ سبز تیره‌ ای دارد و نسبت به سایر روغن‌ ها سنگین‌ تر است و به علت چرب بودن فوق ‌العاده ‌اش معمولا با دیگر روغن ‌ها مثلا روغن بادام ترکیب شده سپس مورد استفاده قرار می‌slider2 گیرد.

روغن جوجوبا: این روغن از دانه گیاه جوجوبا گرفته می‌ شود؛ خوشبو است و خاصیت ضدمیکروبی دارد. برای درد‌های مفصلی و ناراحتی ‌های پوستی مفید است، پوست را تحریک نمی‌ کند و سریع و آسان جذب می ‌شود.

روغن جوانه گندم: بوی ملایم این روغن، باعث شده در روش ‌های ماساژ اروماتراپی رواج داشته باشد. هنگامی که با روغن بادام شیرین ترکیب می ‌شود، استفاده‌ از آن راحت ‌تر است.

 

روغن نارگیل: زنجیره چربی روغن نارگیل مدت طولانی ‌تری روی پوست می ‌ماند، استفاده از آن راحت است، حساسیت‌ زا نیست و لباس ‌های فرد را رنگی نمی‌ کند.

 

سایر روغن‌ها: دیگر روغن‌ های مورد استفاده در روش ‌های ماساژ عبارتند از روغن زیتون، کره ‌های معمولی، روغن برخی حبوبات و گیاهان و روغن شترمرغ. هر کدام از این روغن ‌ها ویژگی‌ های منحصر به فردی دارند و برای شرایط به خصوصی مناسب ‌ترهستند.

 

روغن ماساژ خوب ۳ ویژگی دارد

 

 

  • عطر و اسانس زیادی ندارد: روغن ‌هایی که بوی تندی دارند، نه تنها بیمار، بلکه تمام اطرافیان را هم آزرده می‌ کنند. فرض کنید شخصی بخواهد به تناوب، یک روز درمیان، از روغنی معطر استفاده کند. در این صورت، ماندن او در خانه و محیط‌ های اجتماعی، غیرممکن می ‌شود. شست ‌وشوی این روغن‌ ها دشوار است و بوی برخی از این روغن ‌ها آنقدر زیاد است که با شست‌ وشو هم از بین نمی ‌روند.

 

  • حساسیت ‌زا نیستند: اگر روغن‌ هایی که در تکنیک ماساژ استفاده می‌ شوند، خالص نباشند و ترکیبات مصنوعی در آن ها به کار رفته باشد، استعمال‌ شان در درازمدت سبب واکنش ‌های پوستی آلرژیک می ‌شود. البته ۸۰ تا ۹۰ درصد روغن ‌های پرکاربرد از عصاره گیا‌هان استخراج می‌ شوند.

 

  • خیلی چرب نیستند: اگر روغنی خیلی چرب باشد، مدتی بعد از استفاده باعث می‌ شود که پوست به شدت لغزنده و ناخوشایند ‌شود.

 

منبع:هفته نامه سلامت

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>