همانطور ک در مطلب پیشین خواندید، روغن آرگان با خواص فوقالعادهی خود، در سالهای اخیر جایگاه محبوبی در میان مردم برای خود باز کرده است. در مقاله پیش رو نگاهی به سایر کاربردهای روغن آرگان میپردازیم.
یکی دیگر از خواص شگفتیآور روغن آرگان، میزان بالای آنتیاکسیدان آن است. این خاصیت محققان را بر آن داشت تا فرضیهی کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی به کمک روغن آرگان را مطرح کنند. در مطالعه دیگری ثابت شد که روغن آرگان میتواند چربی موجود در خون فرد دیابتی را کاهش دهد. محققان آمریکایی در تحقیقات دیگری به خاصیت درمانی این روغن برای سوختگیهای شدید پی بردند.
از آنجا که درختان آرگان بومی مراکش هستند، محصولات روغن آرگان اغلب به عنوان روغن آرگان مراکشی نامگذاری میشوند. این روغن از دیرباز در مراکش به عنوان درمان موضعی برای مشکلات پوستی استفاده میشود.
محصولات مختلف آرایشی و بهداشتی با پایه روغن آرگان در بازار موجود هستند. محصولاتی چون مراقبتهای شخصی، از جمله کرم، لوسیون، سرم، ماسک صورت، شامپو و تهویه مطبوع استفاده میشود. همچنین روغن خوراکی این محصول نیز برای آشپزی قابل تهیه است.
بدیهی است که خانه اصلی محصولات زیبایی و بهداشتی، فروشگاههای بزرگ و داروخانهها هستند.
در پاسخ باید گفت، بله و خیر! استفاده از روغن آرگان نیز مانند هر ماده دیگری میتواند عوارض جانبی خود را داشته باشد. مشکلاتی چون آلرژی و حساسیت به این محصول که به ما یادآوری میکند قبل از استفاده از هر محصولی حتی با پایه طبیعی و گیاهی با پزشک خود مشورت کنیم. همچنین وجود مادهای به نام توکوفرول در روغن آرگان باعث افزایش زمان خونریزی در افراد میشود و نباید توسط افرادی که مشکل رقیقی خون دارند، مصرف شود. این موارد هنوز در سطح فرضیه هستند و به طور قطع ثابت نشدهاند.
بنابراین اگر از روغن آرگان برای بهبود سطح سلامت خود استفاده میکنید، ابتدا مطمئن شوید که با پزشک خود مشورت کنید. از خود-درمانی اجتناب کنید زیرا ممکن است عواقب جدی در پی داشته باشد.
منبع : http://spamag.ir